Știri și evenimente

Avertizare SVSU

In vederea reducerii numarului de incendii datorate arderilor in conditii necorespunzatoare a resturilor vegetale va informama ca sunt necesare urmatoarele masuri de protectie: - conditii meteorologice fara vant; - colectarea in gramezi a(...)

Primăria comunei Hemeiuș a depus la MDRAP 5 proiecte cu finanțare europeană!

Vă informăm că Primăria comunei Hemeiuș, jud. Bacău a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, solicitări privind acesarea fondurilor pentru următoarele proiecte: 1. Dispensar Uman(...)

Ședință a Consiliului Local Hemeiuș

În conformitate cu prevederile art.39 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, republicată, vă invităm să participați la lucrările ședinței ordinare a consiliului local în data de 30.03.2017, ora(...)

Anunț- bani pentru incalzirea locuintelor

Începând de luni 27.03.2017 persoanele care beneficiază de ajutoare pentru acoperirea parțială/integrală a cheltuielilor pentru încălzirea locuinței pot ridica banii de la sediul primăriei.

ANUNT APIA

Avand in vedere prevederile OUG 16/2017 de modificare a OUG3/2015 – DATA FINALA de depunere a cererilor unice este de 15 MAI 2017 Ca atare va rugam sa va prezentati la APIA , la data inscrisa in Invitatie pentru a evita aglomeratia(...)

Anunţ E-ON in atentia locuitorilor satului Andriesesti

În data de 8 Martie 2017 se va întrerupe furnizarea energiei electrice între orele 09-16.00

Anunț catre fermierii interesati sa obtina sprijin finaciar in sectorul cultivarii de tomate

Ca urmare a adresei Institutiei Prefectului- Judetul Bacau nr. 3006/22.02.2017,va informam ca incepand cu 01.03.2017 incepe campania de depunere a cererilor de catre fermierii interesati sa obtina sprijin finaciar in sectorul cultivarii de(...)

Numerotarea imobilelor din comuna Hemeius

INCEPAND CU DATA DE 13.02.2017 SE DESFASOARA ACTIVITATEA DE RENUMEROTARE A IMOBILELOR DIN COMUNA „Prin imobil, in sensul prezentei legi, se intelege terenul, cu sau fara constructii, de pe teritoriul unei unitati(...)