Știri și evenimente

Programul ” CASA VERDE” 2016 pentru persoane fizice si juridice

Administrația Fondului pentru Mediua lansat în data de 27.09.2016 programul național „Casa Verde” 2016 și metodologia aferentă acordării subsidiilor pentru persoane fizice și pentru persoane juridice la(...)

EXPO AGRO MOLDOVA 2016 - Ediția a IV a : 14-16 OCTOMBRIE

SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SAîmpreună cuLiga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură Bacău, Camera Agricolă Bacău și Direcția pentru(...)

S.c. Ro Lion Foods SRL angajeaza

S.c. Ro Lion Foods s.r.l. Fabrica cu sediul in Bacau str. Abatorului nr.5angajeaza :- muncitori calificati sau necalificati (cu calificare la locul demunca)pentru industrie alimentara (femei si barbati).- electrician.- lacatus mecanic(...)

Start în cursa reciclării

Colectarea deseurilor electrice se va desfasura in perioada 21-23 iulie 2016

S.C. Vimercati East Europe S.R.L.,cu sediul in Com. Hemeius, str. Garii, nr. 100 creeaza un numar de 100 locuri de munca pe lângă cele deja existente.

In urma darii in folosinta a unei noi hale de productie S.C. Vimercati East Europe S.R.L.,cu sediul in Com. Hemeius, str. Garii, nr. 100 creeaza un numar de 100 locuri de munca pe pe lângă cele deja existente. Pentru relatii(...)

APIA

Termenul limita pentru depunerea cereriideplata este 15 iunie fara penalitati. Cererea de plata se poate depune sidupa 15 iunie 2015 ,pana pe data de 10 iulie 2015, cu o penalitate de 1%pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.

Anunț important - furnizare apă în satul Fântânele

Având în vedere că apa potabilă furnizată în satul Fântânele este destinată consumului casnic (igienico- sanitar și menajer), iar în prezent este folosit cu precădere în agricultura pentru(...)

Județul Bacău are 5 primari de 5 stele, domnul Constantin Mihailă, primarul comunei Hemeiuș numărându-se printre aceștia

Asociatia Comunelor din România (ACOR) ii va premia, anul acesta, pe edilii care au ajuns la al V-lea mandat acordându-le trofeul „Primar de 5 stele”. Judetul Bacau va avea nu mai putin de cinci laureati. Performerii(...)