Știri și evenimente

ANUNT IMPORTANT CATRE TOTI LOCUITORII COMUNEI

Avand in vedere faptul că la aceasta data se inregistreaza mari restante la plata contravalorii colectarii deseurilor menajere ( taxa de salubritate) vă aducem la cunoștintă, că incepand cu data de 12.01.2017 nu se va mai ridica gunoiul(...)

Mos Craciun la scolile din Hemeius

Multumiri sponsorilor pentru venirea lui Mos Craciun la scolile din Hemeius!

Anunt- ajutor de incalzire

Incepand cu data de 01 noiembrie, pana la data de 15 noiembrie 2016 se depun cereri pentru acordarea ajutorului de incalzire de lemne si gaze naturale ( sezon rece noiembrie 2016-martie 2017), la sediul primariei Hemeius, in fiecare zi de(...)

Programul ” CASA VERDE” 2016 pentru persoane fizice si juridice

Administrația Fondului pentru Mediua lansat în data de 27.09.2016 programul național „Casa Verde” 2016 și metodologia aferentă acordării subsidiilor pentru persoane fizice și pentru persoane juridice la(...)

EXPO AGRO MOLDOVA 2016 - Ediția a IV a : 14-16 OCTOMBRIE

SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SAîmpreună cuLiga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură Bacău, Camera Agricolă Bacău și Direcția pentru(...)

S.c. Ro Lion Foods SRL angajeaza

S.c. Ro Lion Foods s.r.l. Fabrica cu sediul in Bacau str. Abatorului nr.5angajeaza :- muncitori calificati sau necalificati (cu calificare la locul demunca)pentru industrie alimentara (femei si barbati).- electrician.- lacatus mecanic(...)