Știri și evenimente

S.C. Vimercati East Europe S.R.L.,cu sediul in Com. Hemeius, str. Garii, nr. 100 creeaza un numar de 100 locuri de munca pe lângă cele deja existente.

In urma darii in folosinta a unei noi hale de productie S.C. Vimercati East Europe S.R.L.,cu sediul in Com. Hemeius, str. Garii, nr. 100 creeaza un numar de 100 locuri de munca pe pe lângă cele deja existente. Pentru relatii(...)

APIA

Termenul limita pentru depunerea cereriideplata este 15 iunie fara penalitati. Cererea de plata se poate depune sidupa 15 iunie 2015 ,pana pe data de 10 iulie 2015, cu o penalitate de 1%pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.

Anunț important - furnizare apă în satul Fântânele

Având în vedere că apa potabilă furnizată în satul Fântânele este destinată consumului casnic (igienico- sanitar și menajer), iar în prezent este folosit cu precădere în agricultura pentru(...)

Județul Bacău are 5 primari de 5 stele, domnul Constantin Mihailă, primarul comunei Hemeiuș numărându-se printre aceștia

Asociatia Comunelor din România (ACOR) ii va premia, anul acesta, pe edilii care au ajuns la al V-lea mandat acordându-le trofeul „Primar de 5 stele”. Judetul Bacau va avea nu mai putin de cinci laureati. Performerii(...)