Inchide

Trimite unui prieten

ȘEDINTĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN DATA DE 29.06.2017 ORA 13

Miercuri , 27 Iunie 2017, 11:03

Exportă PDF - ȘEDINTĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN DATA DE 29.06.2017 ORA 13 Tipăreşte pagina - ȘEDINTĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN DATA DE 29.06.2017 ORA 13 Trimite unui prieten - ȘEDINTĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN DATA DE 29.06.2017 ORA 13

In conformitate cu prevederile art.39 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala republicata,va invitam sa participati la lucrarile sedintei ordinare a consiliului local in data  29 iunie  2017 , ora 13,00  in sala de sedinte a Primariei Hemeius, cu urmatoarea ordine de zi :                  In conformitate cu prevederile art.39 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala republicata,va invitam sa participati la lucrarile sedintei ordinare a consiliului local in data  29 iunie  2017 , ora 13,00  in sala de sedinte a Primariei Hemeius, cu urmatoarea ordine de zi :

 

 

        1.Proiect de hotarare privind aprobarea Documentatiei Avizare Lucrari de

Interventie pentru obiectivul de investitii “Statie de tratare a apei in satul Hemeius,comuna Hemeius ,judetul Bacau.” Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

        2. Proiect de hotarare privind aprobarea Documentatiei Avizare Lucrari de

Interventie pentru obiectivul de investitii:”Reconstruire pod beton armat peste torent(punctul Sf.Imparati Constantin si Elena)  in localitatea  Hemeius,judetul Bacau.”Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

        3.Proiect de hotarare privind aprobarea alocarii de fonduri pentru dezinsectia

prin pulverizare a suprafetei de 600 ha de pe teritoriul administrativ al comunei Hemeius,judetul Bacau. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

              4.Proiect de hotarare privind modificarea si completarea hotararii Consiliului Local Hemeius nr.3 din 30.01.2017 cu referire la aprobarea “Programului anual de achizitii publice ”pentru anul 2017. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

          5. Proiect de hotarare privind aprobarea alocarii de fonduri pentru

intabularea  domeniului public (drumuri satesti)  al comunei Hemeius,judetul Bacau. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

               6. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor economici ai obiectivului„Foisor acoperit” amplasat  intre cladirea Primariei Comunei Hemeius,judetul Bacau si Baza  sportiva multifunctionala Hemeius. Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

              7. Proiect de hotarare privind sustinerea  financiara a parohiilor Ortodoxe :Sf.Imparati Constantin si Elena din satul Hemeius,judetul Bacau si Parohia Sf.Dumitru din satul Hemeius(Andriesesti). Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

             8. Proiect de hotarare privind  acordarea unor ajutoare  de urgenta . Proiect initiat de dl.primar Sava Constantin.

 

             9.DIVERSE

Înapoi la Știri și evenimente